BEN IK DE ENIGE?

BEN IK DE ENIGE?

Ben ik de enige die hier tegenaan loopt? Hoor ik vaak. ‘Nee, zeker niet’ is meestal mijn antwoord. Want 9 van de 10 keer gaat het om de vraag: wat wil ik nu écht? De antwoorden heb je vaak zelf, maar het is goed zoeken. Flink graven, doordenken, juist even niét denken en tijd nemen om stil te staan, inzoomen of juist uitzoomen.

Maar allemaal hebben ze één ding gemeen. De regie pakken in je leven. Of terugpakken, als je jezelf ergens in het leven onderweg een beetje bent kwijtgeraakt. Of afgedwaald. Terwijl je jezelf nooit écht kwijt bent. Maar soms ben je het even kwijt. En weet je het niet meer.

Heb je iemand nodig, die even met je meeloopt. Jou de juiste vragen stelt. En een spiegel is. Zo’n spiegel die je heel wat gepieker en slapeloze uurtjes kan schelen. Zo iemand die helpt om de regie te pakken.

Voor een leuker leven. Voor beter luisteren naar jezelf. Voor meer rust en ontspanning. Voor keuzes die voor jou werken. In plaats voor al die mensen om je heen, die uiteindelijk toch altijd wel iéts van je vinden. Maar vooral voor zoveel meer jij.

De vraag is; ga jij het aan? Voel jij de noodzaak? Voel jij dat het nu écht tijd is? Pak dan nu het moment en pak de regie. Plan een coachcall, dan denk ik even met je mee. Gratis en vrijblijvend.

Want geloof me, the best is yet to come ❤️.

MEER LEZEN?

HET GEVOEL VAN FALEN

HET GEVOEL VAN FALEN Wauw, wat heeft me dat vaak dwars gezeten. Continu die onrust voelen, de onzekerheid, de twijfels en een hoofd dat overuren maakt. Het voelde als een worsteling, met mezelf dan vooral. Waarbij ik op het ene moment vol overtuiging dacht: ja, ik ga NU mijn baan opzeggen. En het andere moment [...]

LIEVE MAMA

LIEVE MAMA Wat is het toch met ons mama’s dat we de liefste, leukste, grappigste moeder voor onze kids willen zijn en onszelf daarbij soms compleet uit het oog verliezen? Vooral als we volop in de tropenjaren zitten. Je weet wel, die tijd met gebroken nachten, huilende kids, flesjes, hapjes, tandjes, vieze luiers en oh [...]

WAT GUN JIJ JEZELF?

WAT GUN JIJ JEZELF? Wat gun jij jezelf? Ik hoorde het van een collega coach een paar weken terug. “Gecoacht worden in plaats van coachen. Gun het jezelf!” En ik dacht meteen: YES! Wat mooi eigenlijk. Het is best wel een roerige periode in ons gezin de afgelopen maanden. Bevallen van onze mooie zoon Sam, [...]

2 Responses to BEN IK DE ENIGE?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.