EEN KLEIN FEESTJE

EEN KLEIN FEESTJE

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik me als zelfstandig ondernemer inschreef bij de Kamer van Koophandel. Een klein feestje dus vandaag en een mooi moment om terug te kijken op een geweldig intens jaar. Waarin ik mijn diploma haalde als geaccrediteerd Life- en Loopbaancoach en mijn grote droom heb vormgegeven om zoveel mogelijk jonge, ambitieuze dertigers te helpen aan werk waar ze blij van worden.

Het jaar waarin ik deze droom een naam gaf, uSparkle Coaching, met een eigen logo, visitekaartje én website. Mijn eerste webinars, eerste klanten en alle klanten die daarop volgden. Webinars die ik jaren geleden over Google Analytics en AdWords gaf bij Eduvision, maar nu inzet voor mijn eigen bedrijf. Mijn bedrijf waarin ik mijn eigen ervaring, als ervaringsdeskundige én als online marketeer inzet om het elke dag weer beter te doen voor mijn klanten. En waarin ik ook nog zoveel meer wil leren, elke dag en elk moment.

Wat dit jaar gaat brengen? Een interessante nieuwe training die ik ga volgen over Voice Dialogue, een kickass online masterclass, als alternatief op het 1-op-1 traject, waarin ik deze jonge, ambitieuze dertigers met elkaar wil verbinden, nog meer webinars en ik hoop veel nieuwe, inspirerende contacten. En natuurlijk veel nieuwe coachtrajecten en Kickstarts, een laagdrempelig aanbod waarmee ik vóel dat ik het verschil kan maken in 1 sessie. En waarmee ik de stap naar het inzetten van een coach als sparringspartner én cheerleader, wat gemakkelijker wil maken. Want ik geloof dat iedereen profiteert van iemand die even met je meeloopt op jouw levenspad en de keuzes die je hierin maakt.

Dankbaar voor alle mooie momenten die zijn geweest en nog gaan komen. En op alle lieve mensen die me hierin hebben gesteund. Trots op mezelf en op al mijn lieve klanten die zóveel mooie stappen maken. #makeithappen

MEER LEZEN?

HET GEVOEL VAN FALEN

HET GEVOEL VAN FALEN Wauw, wat heeft me dat vaak dwars gezeten. Continu die onrust voelen, de onzekerheid, de twijfels en een hoofd dat overuren maakt. Het voelde als een worsteling, met mezelf dan vooral. Waarbij ik op het ene moment vol overtuiging dacht: ja, ik ga NU mijn baan opzeggen. En het andere moment [...]

LIEVE MAMA

LIEVE MAMA Wat is het toch met ons mama’s dat we de liefste, leukste, grappigste moeder voor onze kids willen zijn en onszelf daarbij soms compleet uit het oog verliezen? Vooral als we volop in de tropenjaren zitten. Je weet wel, die tijd met gebroken nachten, huilende kids, flesjes, hapjes, tandjes, vieze luiers en oh [...]

BEN IK DE ENIGE?

BEN IK DE ENIGE? Ben ik de enige die hier tegenaan loopt? Hoor ik vaak. ‘Nee, zeker niet’ is meestal mijn antwoord. Want 9 van de 10 keer gaat het om de vraag: wat wil ik nu écht? De antwoorden heb je vaak zelf, maar het is goed zoeken. Flink graven, doordenken, juist even niét [...]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.