OVER MIJ

joanne-beekman

Ik ben Joanne Beekman, voorheen de eeuwige perfectionist én twijfelaar, tegenwoordig Life- en loopbaancoach voor jonge, ambitieuze vrouwen. Op de dag dat ik de magische 30 bereikte, nam ik een free fall. Hangend aan een parachute vloog mijn leven aan me voorbij en besloot ik dat ik het anders ging doen. Helaas moest ik eerst door een diep, donker dal. Ik zat veel in mijn hoofd, twijfelde aan mezelf en vroeg mezelf af: waarom kost het mij zoveel energie? En: is dit het nu?

I learned my lessons, werd moeder van 2 prachtige kids en ontdekte de powervrouw in mezelf. Na 10 jaar in de online marketing, koos ik ervoor om mijn droom te volgen. Nu, ruim 5 jaar later, ervaar ik nog elke dag het verschil in zelfvertrouwen, veerkracht én energie. Meestal dan, want het moederschap is naast intens genieten ook intens zorgen en – soms- intens slaapgebrek.

Daarom ben ik naast Life- en Loopbaancoach, ook jouw sparringspartner én cheerleader onderweg. Ik stippel de route uit, jij zit aan het stuur! Weg met dat energielek, de onzekerheid en de onrust en op naar een leuker leven vanuit rust en ontspanning. Zelf ervaren? Volg dan mijn gratis webinar ‘Mama is MOE: 5 tips voor meer energie’. Of plan een gratis ‘Hack jouw energielek’ gesprek’. Zie ik je snel?

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Na mijn HBO Communicatie en master Communicatiewetenschappen, heb ik 10 jaar gewerkt binnen de online marketing. Ook toen al vond ik het leuk om te kijken naar de psychologie achter consumentengedrag. Hoe gedraagt een bezoeker zich online en wat maakt dat hij een bepaalde keuze maakt? In mijn laatste functie bij Centraal Beheer bijvoorbeeld, waar ik met veel plezier 5 jaar heb gewerkt.

De meeste energie kreeg ik echter van het trainen en inspireren van anderen op dit gebied, zowel op locatie als via online webinars. De opleiding tot Professioneel Life- en Loopbaancoach was de eerste stap om dit uit te bouwen en werk te maken van mijn droom; een eigen coaching praktijk. Je ken het wel, die ver-van-je-bed-show die vaak voelt als een te-ver-van-mijn-bed-show. Als je iets doet wat écht bij je past, dan voel je dat.

Zo zie je maar; alle dromen beginnen met een eerste stap. En die is vaak helemaal niet zo groot. Samen kijken wat jouw eerste stap is? Ik bespreek hem graag met je, onder het genot van een kopje koffie.

VEELGESTELDE VRAGEN

De coaching sessies vinden plaats in mijn eigen coachruimte aan de Vossenhoek 6 in Vaassen (vlakbij Apeldoorn), in het Coachhuis in Deventer, Arnhem of Zwolle óf online via Zoom. In overleg kunnen we ook een keer wandelen of een andere locatie opzoeken.

Een coaching sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Het aantal sessies is afhankelijk van je coachvraag en jouw situatie. In overleg bepalen we samen hoeveel sessies jij nodig hebt om jouw persoonlijke doelen te behalen.

LEESVOER

HET GEVOEL VAN FALEN

HET GEVOEL VAN FALEN Wauw, wat heeft me dat vaak dwars gezeten. Continu die onrust voelen, de onzekerheid, de twijfels en een hoofd dat overuren maakt. Het voelde als een worsteling, met mezelf dan vooral. Waarbij ik op het ene moment vol overtuiging dacht: ja, ik ga NU mijn baan opzeggen. En het andere moment [...]

LIEVE MAMA

LIEVE MAMA Wat is het toch met ons mama’s dat we de liefste, leukste, grappigste moeder voor onze kids willen zijn en onszelf daarbij soms compleet uit het oog verliezen? Vooral als we volop in de tropenjaren zitten. Je weet wel, die tijd met gebroken nachten, huilende kids, flesjes, hapjes, tandjes, vieze luiers en oh [...]

BEN IK DE ENIGE?

BEN IK DE ENIGE? Ben ik de enige die hier tegenaan loopt? Hoor ik vaak. ‘Nee, zeker niet’ is meestal mijn antwoord. Want 9 van de 10 keer gaat het om de vraag: wat wil ik nu écht? De antwoorden heb je vaak zelf, maar het is goed zoeken. Flink graven, doordenken, juist even niét [...]

without
https://www.usparklecoaching.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.usparklecoaching.nl//
#ff38a2
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.usparklecoaching.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.usparklecoaching.nl/wp-content/themes/blake
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off