TUSSEN DURVEN EN DOEN

TUSSEN DURVEN EN DOEN

Wat een reacties kreeg ik destijds op mijn stap om voor mijzelf te beginnen: wat stoer/ moedig/ tof/ dapper! Ja, best wel stoer eigenlijk als ik er zo over nadenk, maar toch voelde dat niet zo. Het was noodzaak. Dat klinkt best heftig maar dat voelde ik echt zo. Een groot energielek en dat merk je des te meer als er privé ook dingen spelen. In mijn geval verschillende onderzoeken vanwege een ontwikkelingsachterstand van mijn mini me. Ouderschap maakt je kwetsbaar zeggen ze?

Dus: verschillende keren over gesproken met mijn eigen coach van toen. En het zaadje voor mijn eigen coachpraktijk werd pas echt geplant toen ze mij vroeg om mijn droom te visualiseren. Wat een krachtig instrument om mij in beweging te zetten tot het zetten van mijn eerste stap: de inschrijving voor mijn opleiding tot geregistreerd Life- en loopbaancoach. En die stap zette pas écht alles in beweging. Al snel wist ik: dit wil ik gewoon. Al in de eerste lesdagen voelde ik me als een vis in het water. WAUW!!

In 2018 ben ik gestart met mijn coaching opleiding en was ik nog volop aan de slag bij Centraal Beheer. Nu coach én inspireer ik anderen om datgene te doen waar zij écht blij van worden. Voor mij was het één grote ontdekkingsreis, waarin ik mezelf opnieuw heb leren kennen. Dit keer als ondernemer: moedig, gedreven en resultaatgericht. Met heel veel eerste keren en dingen die ik nog nooit gedaan had. En vooral: gewoon doen! Als groeimotor krijg ik energie van de groei van anderen. Die ander helpen op ontdekkingsreis naar zijn unieke talenten en passende baan. En het voelt fantastisch als ik daarin kan bijdragen. Met een grote glimlach van oor tot oor las ik de evaluaties van mijn eerste klanten. Het geeft me zoveel meer voldoening dan dat ik ooit ervaren heb.

Herken jij jezelf in deze zoektocht? Dan ga ik graag met jou mee op ontdekkingsreis. Dat begint bij weten wie jij bent; jouw unieke kwaliteiten, drijfveren en talenten om datgene te doen waarvan jij gaat stralen. Hoe ik dat aanpak?

En heb je nog een steuntje in je rug nodig? Veldhuis en Kemper hebben er een geweldig nummer over!

“Want de allermooiste bloemen groeien vlak langs het ravijn.

En om die te kunnen plukken, moet je durven bang te zijn.”

MEER LEZEN?

HET GEVOEL VAN FALEN

HET GEVOEL VAN FALEN Wauw, wat heeft me dat vaak dwars gezeten. Continu die onrust voelen, de onzekerheid, de twijfels en een hoofd dat overuren maakt. Het voelde als een worsteling, met mezelf dan vooral. Waarbij ik op het ene moment vol overtuiging dacht: ja, ik ga NU mijn baan opzeggen. En het andere moment [...]

LIEVE MAMA

LIEVE MAMA Wat is het toch met ons mama’s dat we de liefste, leukste, grappigste moeder voor onze kids willen zijn en onszelf daarbij soms compleet uit het oog verliezen? Vooral als we volop in de tropenjaren zitten. Je weet wel, die tijd met gebroken nachten, huilende kids, flesjes, hapjes, tandjes, vieze luiers en oh [...]

BEN IK DE ENIGE?

BEN IK DE ENIGE? Ben ik de enige die hier tegenaan loopt? Hoor ik vaak. ‘Nee, zeker niet’ is meestal mijn antwoord. Want 9 van de 10 keer gaat het om de vraag: wat wil ik nu écht? De antwoorden heb je vaak zelf, maar het is goed zoeken. Flink graven, doordenken, juist even niét [...]

One Response to TUSSEN DURVEN EN DOEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.