WAT GUN JIJ JEZELF?

WAT GUN JIJ JEZELF?

Wat gun jij jezelf? Ik hoorde het van een collega coach een paar weken terug. “Gecoacht worden in plaats van coachen. Gun het jezelf!” En ik dacht meteen: YES! Wat mooi eigenlijk.

Het is best wel een roerige periode in ons gezin de afgelopen maanden.

Bevallen van onze mooie zoon Sam, onze weg vinden met dat gezinnetje van 2, veel nieuwe dingen voor mijn dochter Roos die toch al niet zo lekker gaat met prikkels en oh ja, ook weer starten met werken.

Wat me veel energie geeft overigens. En wat ook weer heerlijk iets voor mezelf was na veel zorgen vóór. Maar hee, ook weer even wennen. Zeker in de combinatie met nachtvoedingen en ochtenden die om 5 uur starten, dankjewel Roos :-). I NEED SLEEP!!

En daarom stel ik jou dezelfde vraag: wat gun jij jezelf?

Omdat je het allemaal maar doet.

Omdat je er elke dag weer staat als moeder/ partner/ vriendin/ werknemer of stiekem misschien wel allemaal tegelijk. Omdat je je stinkende best doet en het al je liefde geeft. Door de wind, door de regen, dwars door alles heen. Door de storm én, soms, door de stralende zon.

Omdat je een kort lontje hebt en stiekem eigenlijk heel moe bent. Of gewoon omdat je het verdient.

Zo gunde ik mezelf die coaching. En wat was het héérlijk om alles even te ventileren van de afgelopen maanden. Het slaaptekort, de struggles met onze dochter van 4 die qua ontwikkeling nét even anders loopt, de lage energie, het ondanks alles tóch heel veel willen en al mijn zakelijke plannen. Alles op een rijtje te zetten, te luchten én samen de focus te bepalen.

En na afloop merkte ik het ook meteen in mijn lichaam. De rugpijn die ik na beide bevallingen cadeau kreeg voelde na het gesprek meteen een stuk lichter. Eindelijk, hoe fijn!

Terug naar mijn eerste vraag: wat gun jij jezelf? Wordt het niet eens tijd dat jij jezelf iets gunt? En check even bij jezelf in, om het écht te voelen.

En stel je nu eens voor hoe het óók kan zijn. Als jij de regie pakt over jouw eigen leven. Als jij ontdekt waar jij écht blij van wordt en zoveel meer energie, rust én zelfvertrouwen ervaart. Zonder dat je continu twijfelt aan jezelf en bezig bent met wat anderen denken. Als je iemand hebt, waarbij je even lekker kunt ventileren. Iemand die een stukje meeloopt in jouw ontdekkingsreis en precies weet welke stappen je moet zetten.

Voel je hem en is dit het moment om voor jezelf te kiezen? Dan hoor jij bij die groep prachtige vrouwen die 8 maart start met mijn nieuwe Start 2 Sparkle Academy. In een supermooie combi van werken aan jezelf in je eigen tijd en tempo, sparren met anderen die met dezelfde struggles zitten én individuele coaching. En dat alles voor een superscherpe prijs, omdat hij spiksplinternieuw is :-).

Check hier mijn gloednieuwe Start 2 Sparkle Academy

Voor de komende dagen heb ik een paar momenten in mijn agenda vrijgemaakt, voor een gratis coachcall. Zodat we kunnen kijken of er een klik is en of je past binnen de groep. Het aantal is beperkt, dus op = op.

Spreek ik je snel?

MEER LEZEN?

HET GEVOEL VAN FALEN

HET GEVOEL VAN FALEN Wauw, wat heeft me dat vaak dwars gezeten. Continu die onrust voelen, de onzekerheid, de twijfels en een hoofd dat overuren maakt. Het voelde als een worsteling, met mezelf dan vooral. Waarbij ik op het ene moment vol overtuiging dacht: ja, ik ga NU mijn baan opzeggen. En het andere moment [...]

LIEVE MAMA

LIEVE MAMA Wat is het toch met ons mama’s dat we de liefste, leukste, grappigste moeder voor onze kids willen zijn en onszelf daarbij soms compleet uit het oog verliezen? Vooral als we volop in de tropenjaren zitten. Je weet wel, die tijd met gebroken nachten, huilende kids, flesjes, hapjes, tandjes, vieze luiers en oh [...]

BEN IK DE ENIGE?

BEN IK DE ENIGE? Ben ik de enige die hier tegenaan loopt? Hoor ik vaak. ‘Nee, zeker niet’ is meestal mijn antwoord. Want 9 van de 10 keer gaat het om de vraag: wat wil ik nu écht? De antwoorden heb je vaak zelf, maar het is goed zoeken. Flink graven, doordenken, juist even niét [...]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.